Kategorier
Internasjonal fotball

AC Siena er borte

Husker du AC Siena som Tore Andre Flo spilte for? Den gang lå de i serie A og spilte mot de aller største lagene i Italia. Nå er klubben borte etter å ha blitt slått konkurs. Dette fikk jeg vite da jeg på søndag var en tur innom byen. For andre som også liker denne byen i Toscana, skal du vite at et nytt Siena lag er startet opp og skal spille på storstua Stadio Comunale, som nå heter Stadio Montepaschi (den lokale banken).

Jeg snek meg mellom to hus og fikk tatt dette bildet etter en treningskamp som ble spilt på søndag. Ettersom vi hastet oss avgårde mot parkeringen vår fikk jeg ikke vite resultatet av kampen, men publikum både inne på stadion og i gatene utenfor sang på nytt Siena sanger. Fantastisk stemning, selv om dette «nye Siena» skal spille i Gruppe E, i Serie D. Vi får håpe at de klatrer oppover i seriesystemet igjen.

IMAG0785