Kategorier
Høye innlegg Internasjonal fotball

Bastian Schweinsteiger er tilbake!

EM logoer front_schweinsteiger

Etter måneder med skade og lite spilletid er det fint å se at Bastian Schweinsteiger er tilbake. Det var kanskje noen som lurte da han ble tatt ut i troppen som skulle representere Tyskland under EM, men han innfridde som superinnbytter.

Herlig løpBastian_Schweinsteiger_-_July_2015
Da han sto klar på sidelinjen la jeg ikke merke til det, men etter scoringen var det ingen tvil. Schweinsteiger bærer preg av å ha vært lite bevegelse de siste månedene. En liten bulk på magen og helt klart et kraftigere uttrykk i ansiktet. Det var dog lite synlig når han tok det voldsomme løpet langs høyre kanten i forkant av målet. Det lå mye vilje bak akkurat det, men presisjonen da han satte inn innlegget var imponerende. Vi har sett eksempler på superstjerner som bommer på slike muligheter. Det var en stor glede å se han score dette målet og i tillegg å se den gleden han selv uttrykte i etterkant.

Tyskland vant oppskriftsmessig 2-0 mot Ukraina. Jeg synes ikke de imponerte enormt, men dette laget er så utrolig stabile. Her bærer det nok rett til finale, men hvem kommer de til å møte?

-Fotballhue-

Blogglisten hits