Kategorier
Internasjonal fotball

Championship endelig tilbake

Etter noen måneder med frustrasjon over å ikke kunne se Championship på tv er ventetiden over. Discovery slapp i dag nyheten om at de har kjøpt rettighetene til engelsk Championship og ligacupen som vil vises på Eurosport Norge. 

Mange fans er gladefotballhue_championship
For alle oss som heier på lag i den neste øverste divisjonen i England er det en fin dag. TV2 har ikke klart å få kloa i rettighetene, eller ikke har vært interesserte, noe som har banet vei for nye aktører. Vi vet at Discovery eide Eurosport er gode på både amerikansk og tysk toppfotball. Derfor er jeg glad for at det er nettopp disse som får sende den spennende Championship sesongen 16/17.

For min del er det Blackburn Rovers som interesserer mest, men mange nordmenn er også glade for å se Newcastle, Aston Villa, Leeds, Fulham, Norwich, Ipswich eller noen av de andre lagene i ligaen.

Selve pressemeldingen fra Discovery finner du her: http://www.discovery.no/

Prisen
Foreløpig er Eurosport tilgjengelig i TV pakken hos de fleste leverandører. I tillegg har de appen Dplay der kampene som omfattes av tv-avtalen vil være tilgjengelig. Hvilke kamper som skal vises er foreløpig ukjent. I dag kan man se Eurosport i appen for kun Kr.49,- pr. mnd. Om den prisen vil holde seg like lav blir spennende å se. Det ville i så fall være helt strålende. Avspark for Championship er allerede i ettermiddag.

Dette er også godt nytt for alle som følger bl.a Samuelsen (Blackburn), Tettey (Norwich), Johansen (Fulham).

Jeg håper at Discovery klarer å holde seg innenfor et rimelig kostnadsnivå for disse sendingene for å holde prisen lav. Kommentator i et studio i Oslo og ingen dyr studiosending med eksperter passer meg helt ypperlig.

-Fotballhue-

Blogglisten hits