Kategorier
Høye innlegg Klær og utstyr

Damestrømper i garderoben

Det er mye rart som ligger igjen i en garderobe etter kamp og trening. Jeg stusset da jeg gikk over en av garderobene i min klubb denne uken. I en av garderobene der det alltid er guttelag som skifter, fant jeg nemlig en eske som så ut som damestrømper og visst var det riktig. Etter å ha fundert på hva i all verdens rike den gjorde er inne, fant jeg løsningen.

Lur idé20160610_150447
De fleste ungdomspillere bruker leggskinn som babyer kunne hatt på seg uten problem. De er så bittesmå at de dekker kun 20% av leggen. En av utfordringene man har ved å bruke disse er at de spretter ut av sokken, eller snur seg trill rundt ved den minste nærkontakt. Ved å bruke tynne nylonstrømper som klippes opp, eller brukes opp til kanten av fotballstrømpa, sitter leggskinn som limt fast til leggen. Ved hjelp av en liten snurr med tape oppe og nede, er man klar for både kamp og trening.

Forbruksvarer
Det er flust med forbruksvarer innen fotball. Tape, strømper, skolisser, sko og diverse. At damestrømper kan bli en slik forbruksvare synes jeg er veldig artig. Kanskje laMote blir å pryde fotballdrakter som sponsor langt ned i divisjonene snart? Et lite varsku til alle matbutikker der ute. Sørg for å ha nok nylonstrømper på lager, for nå kommer fotballspillerne til å hamstre. På bildet er det Natural Tan fargevalg, men jeg tviler på om det er så nøye. Hvorfor denne spilleren har valgt å kjøpe varianten som går helt over rumpa vies ikke. Tape må nok brukes uansett, men med denne metoden sitter iallefall leggskinn mye bedre.

Mange bruksområder
Bortsett fra å holde leggskinn på plass har damestrømper mange bruksområder innen fotball. De kan brukes som underlag før man taper opp ankler. I tillegg kan nylonstrømper hindre gnagsår. Nylonstrømper er dessuten ypperlig som skopusser verktøy. Gnikking med disse gir en blank overflate. De fleste sko er uansett laget av plast og gummi i dag, men enkelte skinnstøvler er å få kjøpt.

Good thinking! Damestrømper er helt knall!

-Fotballhue-

Blogglisten hits