Kategorier
Høye innlegg

Dana Cup blogg

Neste uke reiser jeg med mitt lag med 13 åringer avgårde til Hjørring. For andre år på rad skal laget delta i Dana Cup og stemningen er topp før avreise. Det er vanskelig å forberede seg midt i sommerferien, men jeg håper og tror at alle spillerne har spilt mye fotball og ikke bare ligget i et basseng eller på en solseng. Jeg har bestemt meg for å blogge fra denne turneringen og dersom du er interessert kan du følge med på reisen.

Fjorårets cupFrontbilde Brasil-Norge
Fjorårets cup ble et fint fotballeventyr. Vi deltok også da med to lag. Det ene laget kom seg til A-sluttspillet, men måtte gi tapt for et lag fra Brasil. Den kampen irriterer fortsatt stort etter at det brasilianske laget spilte med overårige spillere som tilfeldigvis også spilte fast og var kaptein for 16-års laget. Dårlig sportsånd, men lite å gjøre. Cupen var heller ikke spesielt imøtekommende da vi protesterte. Vårt andre lag kom seg langt i B-sluttspillet, men tapte på straffespark konkurranse. Vi har med andre ord mye å revansjere i årets turnering.

Fra 9’er til 11’er
En annen spennende ting i år blir å spiller 11’er fotball for første gang. Vi skal spille mot et lag fra Mexico og et lag fra USA i gruppespillet. Jeg vil tro at disse har spilt 11’er en stund allerede og forventer tøff motstand. Det er uansett gøy å møte slike lag i en så stor turnering. Å komme til et B-sluttspill på grunn av en tøff gruppe er helt greit. Det er opplevelsen vi jakter og det sosiale ved å være på reise sammen.

Innleggene under Dana Cup

Alle innlegg jeg vil legge ut vil handle utelukkende om fotball, men også andre ting som handler om det å være på tur sammen. Det kommer i hovedsak til å bli blogger som omhandler dagen som helhet. Det er ingen tvil om at både trenere og spillere gleder seg til reisen, selv om 1 uke på gummimadrass ikke er det samme som å bo på et hotell. Hva gjør man ikke for at ungdommen skal få boltre seg på sommerens store høydepunkt?

-Fotballhue-

Blogglisten hits

Dana Cup Blogg