Kategorier
Høye innlegg

Dana Cup – Dag 1

Den mest spennende dagen er selve avreisedagen. Isposer og tape ruller ble dyttet inn i små hull mellom bager og sekker, for bilen er stappfull. Kursen settes mot Nord-Jylland og målet er Dana Cup 2016. Gjett om små og store gleder seg til sommerens store eventyr.

Transport etappen20160722_131625
Første etappe går fra Oslo til Larvik der vi plukker opp en spiller og trener. Bilen fylles da ennå mer opp med bagasje, men ikke så mye at vi mister sikten bakover, men nesten. En stor matbit inntas hos Balkan restaurant i Larvik før vi kjører mot fergen. Litt ekstra god tid var det beregnet i dag for å komme oss raskt ombord med en god plassering i bilkøen. Da bilen rullet ombord på Color Line kom følelsen endelig snikende. Vi er på vei!

Arbeid ombord20160722_173104
Det er mye å forberede når man skal på cup. Taktikken og planlegging av aktiviteten må være på plass fra start av. Da er det enklere å improvisere og ta ting litt på hælen senere. En lang båttur er derfor perfekt å bruke på å lage presentasjoner til spillermøtene. Vi velger å spille 4-2-3-1 formasjon og her må man forklare roller ganske godt. Et annet viktig element er at det er den første erfaringen med 11’er fotball for de aller fleste. Nå blir det litt mer å tenke på og det er viktigere med en god struktur i laget. Vi skal heldigvis spiller 3-4 treningskamper før turneringen starter, noe som gir oss mange svar på om taktikken og formasjonen kommer til å fungere.

Det er dejlig å være norsk i Danmark20160722_213532
Bilhjul på dansk asfalt er veldig bra. Nå er det kun snaue 20 minutter før vi treffer alle spillerne i feriehuset på Skallerup Seaside Resort. 18 grader utenfor og dansk sjøluft er fantastisk. I feriehuset er det INGEN. Alle er på Pokemon jakt… Allerede etter få minutter kjenner vi på et anstrengt forhold til disse Pokemon dingsene. Sistemann inn i huset kom klokken 23.30 etter å ha jaktet på Pokemon i mørket. Helt stille i huset ble det ikke før klokken 01.00. Da var det ikke noe mer fnis og knis igjen i kroppene til gutta. Omsider kunne vi trenerne også falle til ro.

Dag 2 byr på spiller- og foreldremøte, trening og muligens en tur i badeland.

-Fotballhue-

Blogglisten hits