Kategorier
Høye innlegg

Dana Cup – Dag 4

Etter en slitsom, men morsom dag, er det godt å ta det litt med ro. Gutta fikk sove så lenge de ville denne dagen og det var det flere som benyttet seg av. Enkelte spillere ble med sine foreldre ut på tur, mens andre ble igjen i husene. For min egen del var det ypperlig anledning til å reise inn til den hyggelige byen Hjørring for litt enkel shopping og lunsj. Nå skal vi lade opp før den første dagen med Dana Cup.

Hjørring by20160725_135759
Å bare kjøre rett forbi Hjørring når man er på vei med familien er dumt. Dette er en veldig hyggelig by med gode shopping muligheter. Her er det dessuten flere gode restauranter, caféer og bakerier å sette seg ned på. Vi valgte å spise på en pizza restaurant som het Bambino og var fornøyde. BONES er også et sted jeg kan anbefale dersom man er glad i amerikansk mat. Inne på kjøpesenteret finner du H&M og flere andre kjente butikker. En god blanding av moderne bygg og små koselige danske hus preger bybildet. Pass på å holde deg unna midtfeltet i bygatene. De er forbeholdt sykkel og syklistene plinger stadig vekk på oss idioter som er på besøk. Her får vi bare lære å te oss som de lokale.

Skallerup Seaside Resort
Plassen vi bor på har alt man trenger for en vellykket Danmarks ferie. Her er det badeland, restauranter, pizzabu, butikk, lekeland, bowling, pub, aktiviteter utendørs og en deilig sandstrand. For aktive folk er mulighetene for løpe- eller sykkelturer meget bra. Husene er romslige og praktiske og inneholder alt man har behov for. Om du er ute etter å pleie kropp og sjel, finnes det også en SPA avdeling her. Her er det forøvrig åpent på vinteren også om man vil ta en snartur over havet.

Stive bein20160725_171105
Gutta våknet opp med vondt både her og der. En treningsøkt må til for å få ut stølheten. En deilig joggetur langs stranden, etterfulgt av en halvtime med tøying, er medisin for kroppen. Da skal vi klare å bli friske og raske før cupens aller første kampdag. Da møter vi to meget gode lag fra henholdsvis USA og Mexico. Både All Stars Mexico og North American All-Stars, har bitt god fra seg i andre turneringer i sommer, så spenningen er stor. Siste møte om taktikk og formasjon ble foretatt rett før sengetid og laget ble presentert. Nå er det bare å ta sats!

Rusten stemme
Å være trener utendørs og i kraftig vind er tøft. Det går hardt 20160725_180144utover stemmebåndet og allerede før turneringen har startet er det noen rare lyder som kommer ut når jeg forsøker å rope. Dette er det noen foreldre som har fått med seg. En dobbel eske med halspastiller ble levert på døren i dag. Håpet er nå at det skal bli mulig å høre meg helt til den andre siden av banen i morgen. Godt at vi har foreldre som tar vare på trenernes helse. Det settes pris på.

Husduellen
Vi har to hus her i Danmark, men det er et hus som utmerker seg med helt enormt god kvalitet. Her i mitt hus er det mer ryddig, bedre mat, ryddigere rom med oppredde senger, rene toaletter etc. Vi liker å gjøre det lille ekstra og gi et lite stikk til trenerteamet i det andre huset så ofte vi bare klarer. Så langt må vi vel si at vi topper helt øverst på tabellen med en helt rå gjeng med 13 åringer som sjokkerer sine foreldre med bo evne i stjerneklasse.

-Fotballhue-

FB_IMG_1469542279542
En helt vanlig middag i huset…
FB_IMG_1469482342233
Flinke gutter rydder kjøkken…
20160725_194747
Flinke gutter ordner opp etter frokost…

 

 

 

 

 

 

 

Blogglisten hits