Kategorier
Høye innlegg

Dana Cup – Dag 7

Endelig løsner det skikkelig for våre lag i Dana Cup. Etter et begredelig gruppespill er det godt å se at ballen triller inn i motstandernes mål igjen. Vi spiller ikke kjempefin fotball, men setter de nødvendige scoringene. Hvor langt kan dette gå?

B-sluttspill20160728_120135
Å komme til B-sluttspillet er egentlig helt greit. Nivået på de aller beste lagene er høyt. For å få så mange kamper som mulig i Dana Cup, er det fint å havne her. Første kampen for laget jeg leder er mot Runar fra Sandefjord. Her kjører vi på for fullt og lar de ikke slippe til i det hele tatt. Man er alltid veldig spent før kampen. Når vi lykkes, slippes skuldrene ned og vi kan tenke på neste hinder på løypa. Vi vinner 3-0 og neste hinder på veien er UKS Spiders Krapkowice fra Polen. Kampen spilles i Hirtshals senere på ettermiddagen.

Straffespark
Parallelt går vært andre lag sin kamp mot Råde. Her må det avgjøres på straffer og det blir en skikkelig thriller. Heldigvis gå vi videre og begge lag er med i 1/16 finaler. Dette er veldig gøy og en skikkelig opptur for guttene som var litt nede etter gruppespillet. Vi spiller da mot henholdsvis Loddefjord og UKS Spiders Krapkowice.

1/16 finaler
Vi er heltent før neste kamp og er innstilt på å klinke til. UKS Spiders Krapkowice viser seg å by på lite motstand og vi leker oss inn til en 3-0 seier uten å overbevise noe særlig. De polske guttene kommer nesten ikke over på vår banehalvdel. De andre guttene har også en enkel ferd videre og vinner overbevisende 4-1. Tenk at vi er videre til 1/8 finaler og attpåtil forlenger cupen med en dag… Det blir en lang kveld mens vi venter på resultater fra andre kamper for å se hvem vi skal møte. Det er også hektisk aktivitet hos foreldrene som booket en tidlig ferge hjem. Der fikk de en på nesa for å ikke ha trua på avansement!

Grillfest
Ettersom vi skal ut av husene innen klokken 10 på fredag, markeres en fin uke sammen med en felles grillfest. Gutta får i tillegg besøk av jentene de har flydd etter en uke og det blir en perfekt kveld. Ved leggetid tar ikke vi trenerne noen sjanse og ber alle legge fra seg telefoner og pader i stua. Vi har en bang anelse om at enkelte ligger våkne lenge for å være på telefonen sin. I natt skal det soves og ingenting annet. Litt artig var det å se på all blinkingen på bordet i stua fra mobilene. Rene diskoteket av varsler og det er nok noen som er irriterte i dag for ikke å ha fått svar på chat. Sånn er det…

Vi gleder oss til 1/8 finale og for å se hvor langt vi kan ta oss videre. Hele tre kamper er det mulig å få spilt i dag dersom vi er gode nok.

-Fotballhue-

Blogglisten hits