Kategorier
Høye innlegg

En slags sportsbil

img_20160912_071505Jeg kjører en Toyota Prius +Seven hybrid om noen skulle lure på det. Det er en slags sportsbil på mange måter. En ypperlig familiebil, men også til tider fungerende lagbuss. Med 7 seter er det altfor lett å bli spurt om skyss. I bilen er det alt fra 10 åringer til seniorspillere som sitter på. Hyggelig er det, men det blir liggende igjen utrolig mye i bilen.

En typisk uke handler om bortekamper, hjemmekamper, cup og trening. Her trenger man baller, kjegler, vester, isposer, tape og drikkeflasker. I tillegg plukker jeg opp utrolig mye utstyr som glemmes igjen ute på banene. Hvor ender så dette? Jo, i mitt bagasjerom. Hvilke andre steder kan jeg legge ting når jeg er ute på farten? Det trengs en ryddesjau, men uken etter er det like fullt. Det er bare å gi opp. Ren, pen og støvsugd bil skjer ikke før jeg pensjonerer meg som fotballtrener.

-Fotballhue-

Blogglisten hits