Kategorier
Høye innlegg Internasjonal fotball

ENDELIG!

I går kveld kom endelig debuten for Martin Ødegaard. Selv satt jeg og tenkte tanken på om kanskje Jesé ble byttet ut, eller muligens Chicharito. Når skiltet kom opp og det viste seg at Ronaldo skulle ut fikk jeg hakeslepp… Tenk å være 16 år og komme inn for verdens beste fotballspiller når du debuterer på Santiago Bernabeu , for Real Madrid? Han skrev seg i tillegg inn i klubbens historiebøker som tidenes yngste spiller på A-laget.

Får Carlo Ancelotti fortsette med jobben i Real Madrid?

I kampen gjorde han en helt grei figur, men uten å markere seg altfor mye. Han var sikker i mottak og pasninger og involverte seg i spillet med å vandre innover i banen. Da ble han mer synlig og fikk applaus fra publikum. Om han danker ut Bale på den plassen kommende sesong er usikkert, men jeg håper at alle rundt laget så at han var en spiller å regne med. Nå er det bare for Martin å brette opp ermene og jobbe knallhardt under treningsperioden i sommer. Da skal han være med de store stjernene på turné og vil mest sannsynlig bli ennå mer trygg på seg selv og sine omgivelser. I sommer blir det kanskje intensivt spanskkurs?

Florentino Perez – Presidenten som ønsket Ødegaard til klubben og som får en travel sommer med å bygge opp et mesterlag igjen med Galacticos.

Neste sesong er fortsatt uviss når det gjelder klubbens hovedtrener. Jeg mener at Carlo Ancelotti har gjort en god jobb med å skape harmoni i laget. Han har hatt trøbbel med skader på nøkkelspillere som Modric, James, Benzema og Ramos denne sesongen. Dette har ført til en litt ustabil formkurve for laget. I tillegg hevder en del at mangel på rotasjon har ført til unødvendig slitasje på andre, som f.eks Toni Kroos. Dersom han fortsetter i klubben tror jeg at han vil rydde opp i troppen. Spillere kommer nok inn på midtbanen slik at savnet på de faste blir mindre i skadeperioder. I Real Madrid er ikke alltid trenerevalueringen til å forstå, men jeg personlig ønsker å bygge dette laget videre under italienerens ledelse.

Grattis Martin Ødegaard for å ha gjort lørdagskvelden vår til en fest! Vi gleder oss alle sammen med deg!

Blogglisten hits