Kategorier
Høye innlegg

Er det for sent?

Fotballhue-fotball-blogg-fotballbane-strategi-trening-live-post-små-målEn del foreldre og barn kvier seg for å starte med fotball fordi de tror at det er for sent. «De andre er sikkert kjempegode allerede, så det er ikke noe vits.»

De som tenker på denne måten må gjøre seg opp en formening på om man starter med fotball for å bli toppspiller, eller delta på en sunn og sosial aktivitet. Alle må ikke bli så innmari gode. Det viktige er å være sammen på trening og kamp for å ha det gøy. Om noen har et usedvanlig talent for idretten, eller synes det er givende å trene bedre og mer enn andre er bare positivt, men ingen forutsetning.

Ta med deg barnet på fotballtrening, uansett alder. Det er ALDRI for sent. På kort tid vil forståelsen for spillet og ferdigheter komme på plass. Mest sannsynlig er ikke fotball helt fremmed heller, med tanke på alle de minutter som brukes på fotball ute i skolegården.

Har du lyst til å spille fotball er det alltid et lag, alltid en gruppe og alltid et tilbud som passer ditt nivå og ambisjoner.

Blogglisten hits