Kategorier
Internasjonal fotball

Er det virkelig sant?

Siden nyheten kom har jeg stadig kløpet meg i armen. Vål’enga skal møte storlaget Real Madrid på Ullevål Stadion. Helt vanvittig!!!

For meg personlig blir dette veldig spesielt. De to klubbene jeg føler mest for i hele verden, sammen med Blackburn Rovers, står på hver sin banehalvdel. Klubben jeg spilte for i barndommen og så å si har vokst opp i, har en spesiell plass i hjertet. Real Madrid som jeg har heiet på siden Hugo Sanchez og Emilio Butragueño herjet på 80 tallet. Dette blir et oppgjør der det er vanskelig å unngå en klump i halsen. Ja, så idiot er jeg faktisk…

Med noen spennende nysigneringer i VIF laget kan det bli en artig kamp. Jeg tror nok ikke VIF vinner, men de bør bite greit fra seg i starten av kampen før forskjellen virkelig begynner å vise seg. Real Madrid har med seg sultne unggutter som ikke har reisen til Norge som en ferietur, men skal overbevise Rafa Benitez en siste gang om at de hører hjemme i klubben. I tillegg har de store stjerner som elsker fotball og alltid gir max, uansett hva som står på spill. Dette blir en kamp der publikum bør kose seg med tekniske finesser, pasningspill i toppklasse og en lekse i posisjonering.

Real Madrid kommer med spennende navn får vi håpe. Dersom de tar med seg Cheryshev, Mayoral, Asensio og Ødegaard bør det være verdt billetten. De vil våge seg fremover og vise hvorfor de er fremtidens Madridistas. Store navn kommer også, men vær obs på mange bytter og mindre spilletid for de virkelig store.

Dette blir en stor fotballfest! Ta på deg hvitt eller blått. Det spiller ingen rolle.

«Kom igjen ‘Enga!» og «Hala Madrid!»