Kategorier
Høye innlegg

Flere samlinger for unge keepere

I høst var jeg med som trener for Oslo Keeperskole. Der jobbet jeg med keeperne i alderen 6-9 år. Dette ble en vellykket dag og flere samlinger har blitt etterspurt. Dette er veldig hyggelig og jeg gleder med til å ta på meg keeperhanskene igjen denne vinteren.

Datoenefotballhue_keepertrening2
Allerede nå er hele 3 samlinger klare. Keeperne som melder seg på får lov til å trene inne i Valhall Arena i Oslo. Det er utrolig flott å trene innendørs når kuldegradene river i nesa utendørs.

LØRDAG 10/12 kl. 9-12
SØNDAG 11/12 kl. 9-12
LØRDAG 7/1 kl. 9-12

Meld deg på her: http://www.oslokeeperskole.no/vare-tilbud/aktiviteter-fremover/ekstra-mikrokeepertrening-6-9-ar-inne-i-valhall-i-vinter

Øktenefb_img_1473524804272
Det blir lagt opp til mange morsomme øvelser som du mest sannsynlig ikke har vært med på tidligere. Vi fokuserer mye på grep, men skal også lære å kaste oss etter ballen og vi skal redde mange skudd. Det blir mange øvelser der vi skal jobbe to og to, så få gjerne med deg en keepervenn.

10 og 11. desember vil opplegget bli likt begge dager, men 7. januar vil økta blir annerledes. Man kan fint være helt nybegynner alle de tre samlingene.

Utstyr
For å få en god keepertrening er det viktig med gode keeperhansker. Da er det enklere å få et godt grep på ballen. Man kan få tak i gode og rimelige hansker i butikken, men hos Oslo Keeperskole kan du kjøpe hansker når du ankommer på morgenen. Ta kontakt med en av trenerne.

Vi sees!

-Fotballhue-

 

OKS logo

 

Blogglisten hits