Kategorier
Internasjonal fotball

Før La Liga starter

Hvert eneste år er det som regel Real Madrid og Barcelona som kjemper om ligatittelen i Spania. I fjor skjedde det noe artig som overrasket hele verden. Atlético Madrid stakk av med seieren etter av de to store kjempene i spansk fotball hadde en ustabil sesong. Nå skal det også sies at de gjorde det bra, men Atlético var hakket vassere. Det er sjelden man ser et lag jobbe så intenst over så mange kamper. Jeg vil strekke det så langt som å hevde at de vant ligaen på grunn av beinhard innsats.

Før årets sesong har mye skjedd. Real Madrid har forsterket laget med noen få klassespillere, Barcelona har byttet trener og kanskje spillestil (tiden vil vise), mens Atlético har byttet ut store deler av fjorårets tropp og kan bli et spennende lag. I tillegg skal vi se opp for Sevilla.

Spillere som vil prege ligaen kommende sesong: Cristiano Ronaldo, Messi, Mandzukic, Suárez, Kroos.

Hvem får årets gjennombrudd?

Real-Athletico-Barca

Overganger (med forbehold)

Real Madrid
Inn: Toni Kroos, James Rodriguez, Keylor Navas
Ut: Jesus Fernandez, Casemiro (lån), Morata, Cheryshev (lån)

Barcelona
Inn: Mathieu, Suárez, Rodri, Claudio Bravo, Rakitic, Halilovic, Rafinha, ter Stegen, Deulofeu, Luis Enrique (trener)
Ut: Bojan, Tello (lån), Cuenca, Sanchez, Dos Santos, Pinto, Valdéz, Puyol, Xavi (blir bekreftet), Fábregas.

Atlético Madrid
Inn: Griezmann, Mandzukic, Correa, Ansaldi, Oblak, Silvio, Baptistao, Moyá, Guilavogui, Rubén Pérez, Niguez, O. Torres, Siqueira
Ut: Diego Costa, David Villa, Manquillo (lån), Filipe Luís, Adrián, Diego, Rubén Pérez (lån), Sosa, Aranzubia, O. Torres (lån)