Kategorier
Internasjonal fotball

Første alvorlige skade for Zlatan?

Zlatan Ibrahimovic måtte ut med skade i går kveld i kampen mot Anderlecht. Svensken har ikke vært preget av mange skadeavbrekk i sin karriere. Eksperter frykter det aller verste.

Ekstrem landing

Vi har sett det før. Zlatan stiger i lufta og er et hode over alle andre, men denne gangen kommer han i ubalanse og lander helt feil. Benet hans står i spenn bakover og han faller i bakken med tydelige smerter. Det er ingen som har beskyldt Zlatan for å bedrive skuespill på fotballbanen. Når han så tydelig viser at dette gjør vondt, går det en støkk i hele fotball-europa.

Høyre kneet har utvilsomt fått en alvorlig skade. Mange eksperter mener at det er korsbåndet som kan ha i verste fall røket. En slik skade krever minst 8 måneder med hvile og opptrening. Spørsmålet blir derfor om dette kan bety starten på slutten for supersvenskens fantastiske karriere.

Ferdigspilt i 2017

Det er mye som tyder på at Zlatan er ferdigspilt i 2017. Den medisinske tilstanden hans er fortsatt ikke gjort rede for, men denne forventes å komme om kort tid. Vi har sett store idrettsutøvere komme seg tilbake i godt slag etter alvorlige skader. Det er bare å håpe at Nordens aller største fotballstjerne har med seg litt flaks og kan kjempe seg tilbake.

Som en 35 åring er det kanskje vanskelig for å motivere seg for en lang periode med opptrening. Hvordan har egentlig planen til Zlatan vært om fremtiden? Akkurat det blir avgjørende for den perioden han går inn i nå. Han skal slåss mot demoner og tanker, men vi vet alle hvordan hans selvtillit og mentale innstilling er. Om det er en utøver som kan komme tilbake raskt må det være nettopp Zlatan. At han klarer å traske ut av banen med litt hjelp gir et lite håp om at dette er noe svensken kan riste av seg, men det er for tidlig å si.

God bedring Zlatan! Håper dette er falsk alarm og at du kommer deg på beina igjen.

 

-Fotballhue-

Blogglisten hits