Kategorier
Høye innlegg

Fotballhue med 20.000 tilskuere

Da er høsten endelig i gang. Denne høstsesongen sparkes i gang med en aldri så liten milepæl. Fotballhue er en mindre blogg med en ganske begrenset målgruppe. Det er ikke mange som skriver om barne- og ungdoms fotball og dette var en av grunnene til at jeg startet bloggen. Det er derfor utrolig inspirerende å se at bloggen stadig leses av flere. Nå har tallet for sidevisninger bikket 20.000, noe som er veldig gøy.

Mer enn 20tusen

Jeg hadde mye å si om dette temaet og jeg følte samtidig at mange trenere synes at det er vanskelig å si sin mening. Det er ikke enkelt å håndtere problemstillinger innen lagidretter og samtidig hanskes med foreldregrupper som av og til kan være en utfordring. Å sette fingeren på enkelte saker håper jeg at har vært til stor hjelp. I tillegg har jeg også delt det jeg kan av øvelser og taktikk for barnetrenerne innen 5’er, 7’er og 9’er fotball. Dette er et tema som sjelden omtales og der behovet for ny kunnskap er stor. Jeg brenner enormt for dette og vil fortsette å pøse på med slike innlegg.

Takk også til alle dere som kommer bort til meg med flotte ord om bloggen. Dette er også med på å skape entusiasme bak tastaturet. Takk til alle som leses, deler og liker det jeg skriver. Takk også til dere som diskuterer og kommer med tilbakemeldinger i diskusjons feltet og i min personlige meldingsboks. Dette betyr bare at det jeg skriver treffer godt og engasjerer mye.

Bloggen gir ingen inntekt, men mye inspirasjon!

-Fotballhue-

Blogglisten hits