Kategorier
Høye innlegg

Fotballhue øker

I sommer tenkte jeg at det å nå 40.000 visninger av Fotballhue skulle bli en tøff oppgave. Leserne ble stadig flere og pila pekte oppover. Jeg satte meg allikevel et mål om å nå dette runde og fine tallet i 2016. I går tikket telleverket forbi 40.000 og det er utrolig deilig å nå målene man setter seg.

Jeg vil gjerne takke alle som leser, deler og kommer med tilbakemeldinger av alle slag om det jeg skriver om! Å se at den lille ideen jeg hadde skulle vokse og faktisk bli noe av, er utrolig gøy.

Hvor går veien videre?

Det er alltid en ny kamp som skal spilles. Mange av de kampene som allerede er belyst her på Fotballhue har på mange måter ikke blitt avblåst heller. Så lenge det triller en ball, løper spillere på gresset, trenere i arbeid, eller står et stort støtteapparat og ser på, vil lysten til å skrive og dele mine tanker være tilstede.

Nå starter imidlertid en ny fase av Fotballhue prosjektet der det blir lagt opp til en mer praktisk hverdag. I 2017 kommer det til å bli lansert mange nye prosjekter. Kanskje vi sees i din klubb? Det håper jeg virkelig!

I 2016 åpnet jeg en YouTube kanal, opprettet Twitter og Instagram konto og fikk en egen Facebook side. Fotballhue har så vidt startet på disse plattformene og det skal bli en glede å utvikle alt dette i det kommende året.

2017 – Let’s Go!

-Fotballhue-

Blogglisten hits