Kategorier
Høye innlegg

Fotballhue samarbeider med Oslo Keeperskole

Her på Fotballhue har jeg skrevet en del om keeperne i barnefotballen. Dette er et tema som jeg brenner for og som flere har lagt merke til. Det er viktig at lagene har flinke keepere og at denne rollen tas på alvor i alle klubber. Å få en god og artig start som keeper er avgjørende for lysten til å satse videre på denne plassen på banen. Oslo Keeperskole tok nylig kontakt med meg for å spørre om jeg kunne bli med de på et nytt konsept som de kaller for Mini-Camp. Dette er midt i blinken i forhold til det jeg brenner for, så jeg takket ja. Påmeldingen har allerede åpnet.

Konseptet
Hele konseptet går ut på at 6-9 åringer skal ha det utrolig kult, noe som keepertrening er. Å stå i målet for å bli skutt på er kun en bitteliten del av keepertreningen. Om man bruker kreativiteten litt, er det mange ting som kan legges inn under keepertrening. En keeper er nemlig gjennomtrent på mange forskjellige måter enn en utespiller. Akrobatikk, smidighet, spenst og reaksjon er spennende temaer å kunne jobbe med unge spillere på. Grep på ball og det å lære seg riktig teknikk er viktig. Å kunne falle uten å få vondt er en annen del som også skal læres bort.

Godt grunnlaglandslaget fotball
Oslo Keeperskole har solid kompetanse i forhold til det å sette opp gode og artige økter. Tidligere landslagskeeper Jon Knudsen er med på teamet som skal utforme alle økter. Jeg blir på en måte det siste leddet som skal lede øktene rent praktisk og sørge for at det hele blir en super opplevelse for barna. Det blir mye klovneri og sprell ute på banen kan jeg love. Det er kun plass til 25 keepere på dette 4 timer lange konseptet, men disse 25 skal forhåpentligvis få en god start på et langt liv som keepere på sine lag. Håper å se mange på treningsfeltet.

-Fotballhue-

OKS logo

Blogglisten hits