Kategorier
Høye innlegg

Fotballhue tar nye steg

Det er viktig å ta vare på de gode øyeblikkene for mestringsfølelsen sin del. I dag er jeg ganske fornøyd med å endelig debutere på den offisielle Blogglisten i Norge med en hederlig 116 plass med Fotballhue. Innen segmentet idrett ligger bloggen min i dag på en 2. plass. I går passerte bloggen også 10.000 sidevisninger, noe jeg er veldig fornøyd med. Jeg har jo ikke holdt på så lenge å blogge, men ser at det går stadig fremover. Fotballhue tar nye steg!

Dette er jo bare «blåbær» i forhold til de virkelig store bloggerne her i landet, men det er en god motivasjon for å holde koken videre. På Fotballhue skrives det om breddefotball og med et spesielt fokus innen barn og ungdom. Det er gøy å se at folk leser det jeg skriver og setter pris på de sakene jeg setter lyskasterne på. Det er også moro å bli stoppet av folk ute i dagliglivet som har lest et innlegg og få ros for innsatsen. Da jeg startet opp denne bloggen var motivasjonen å skape et talerør for alle de tusener av trenere der ute. Motivasjonen forsterkes for hver dag som går. I dag blir det enten en kakebit, eller en is i kiosken.

Takk for støtten, klikk, delinger og tilbakemeldinger!

Fotballhue_plakat

-Fotballhue-

Blogglisten hits