Kategorier
Høye innlegg

Fotballhue med YouTube kanal!

Det er en stor glede å kunne presentere noe som jeg har hatt lyst til å gjøre en stund. Å lage en YouTube kanal innebærer mye arbeid, men også det å kunne lære seg noe nytt. Jeg har ganske gode ferdigheter innen lyddesign, men video er et nytt kapittel. Læringskurven er bratt, men utfordringen er såpass spennende at jeg våger å hive meg ut i det. 

Hva ønsker jeg å oppnå?yt_plakat
Selve formålet med kanalen er å gjøre alle innleggene ute på bloggen om til levende videosnutter. Av og til kan det være hyggelig å se på bilder og høre forklaringer, istedet for å lese. Det er også enklere å se øvelser og forklaringer i praksis for å raskere kunne sette de inn i treningshverdagen til eget lag.  Jeg ønsker også at trenere rundt om i Norge bidrar med sine videoer som jeg kan bearbeide og legge ut på kanalen. Det er så ufattelig mye kunnskap og gode idéer der ute som flere bør få se i praksis. Om du har lyst, er du velkommen til å bidra.

Kanalen finner du her.

Gleder meg til å starte opp med å poste ut videoer!

-Fotballhue-

Blogglisten hits