Kategorier
Høye innlegg

Hold spillerne skadefri

Det er kanskje umulig å holde en hel tropp fri for skader en hel sesong, men det er mange ting som kan gjøres for å forhindre skader i fotball. Det er også mye som kan gjøres på treningsfeltet for å korte ned skadeavbrekket hos spillerne på laget ditt. Det kan bety mange viktige poeng å ha alle spillerne tilgjengelig.

Foreleser er: 

Finn-Tore Carlos Camacho Bjørnsand, gründer og eier av Muskelklinikken i Oslo. Han er utdannet fysioterapeut fra Saxion University of Applied Science i Nederland. Videre har han studert idrettsvitenskap ved Høgskolen i Alta, han har mastergrad i Athletic Therapy, og har nå påbegynt studiet Doctor of Manual Therapy. Han har spesialisert seg på idrettsskader, muskel- og skjellettlidelser, kompliserte smertepasienter og fokuserer på å se menneskets helhet i sin evidensbaserte holistiske tilnærming. Han benytter seg aktivt av ultralydveiledet diagnostisering. Videre kartlegger han årsaker og er meget nøye i sin utredning. Finn-Tore er nå også en Hintsa Performance Coach, og sitter i styret i fagforbundet for Privatpraktiserende Fysioterapeuters Forbund (PFF).

 

Denne kvelden skal vi se på de mest hyppige skadene i fotball og hvordan vi skal forebygge og behandle disse på eget treningsfelt. Du vil også få en innføring i hvordan laget bør varme opp før trening og kamp. Det blir praktisk gjennomgang av øvelser enhver fotballspiller bør utføre ukentlig. I tillegg er det åpent for spørsmål fra salen.

 

Arrangementet finner sted i Skullerud Næringspark.

  • T-banen stopper ved siden av bygget (Skullerud stasjon, linje 3).
  • Det er også gratis kommunal parkering i nærheten, samt avgiftsbelagte plasser.
  • Følg skiltingen hele veien frem til konferansesalen.
  • Denne kvelden passer for spillere, trenere og foreldre. Klubber kan melde på flere trenere samtidig.

*Det blir enkel servering.

Påmelding finner du her.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen!

-Fotballhue-

Blogglisten hits