Kategorier
Internasjonal fotball

Hva får United med Di María?

Overgangen de fleste fotball interesserte har pratet om de siste ukene er i boks. Ángel Di María går fra Real Madrid til Manchester United for 75 millioner euro.  At han er en god spiller er det liten tvil om. 26 åringen har utviklet seg godt i Spania de siste 4 årene. Han startet som en spiller med et godt teknisk register, men som falt dersom noen blåste på han. Under Mourinho ble det en annen holdning på argentineren og han har de to siste sesongene vært i verdensklasse og har vært en assistkonge. Personlig mener jeg at han har fått altfor lite spilletid i Madrid. Nå skal bl.a Rooney og Van Persie nyte godt av innleggsfoten hans de kommende sesongene.

Med Di María på laget får United: Fart, uforutsigbarhet i angrepsspillet, pasninger i verdensklasse, en målscorer og en artig tøysekopp på treningsfeltet.

Rykter skal ha det til at Real Madrid har lagt inn i kontrakten at de skal motta en bonus dersom Di María vinner gullballen. Om det stemmer har gamleklubben gode tanker om sin tidligere stjernespiller.