Kategorier
Høye innlegg

Idrettsglede

Hvordan kan man holde på med idretten sin i mange år? Jo, gjennom idrettsglede. Jeg vil gjerne trekke frem en idrettspersonlighet som ikke holder på med fotball. Han er en hopper fra Japan som heter Noriaki Kasai.

Forleden dag ser jeg han bak meg i sikkerhetskontrollen på Gardermoen. Han smiler som en sol og opptrer som en reiseleder for de yngre hopperne. Trekker de med seg og sørger for at de får med seg alle ting og at gruppa er samlet. Hvilken stor nytte de mindre erfarne på det landslaget har av hans hjelp er uvurderlig.

Legg merke til hele Kasai når han sitter og venter på tur i bakken. Alltid et smil på lur og vinker om besatt til kameraene. De andre hopperne sitter i sin egen boble og er lite interesserte i resten av verden. Kasai setter seg på bommen og du kan se at han gleder seg til å hoppe. Han lander og smiler…

Tenk om fotballspillere og trenere hadde en like god holdning til idretten? Det er altfor mye alvor involvert og dette må vi jobbe med. Få ned skuldrene og nyt spillet og alle treninger. Da vil du kanskje holde på med fotball til du er langt oppe i 40 årene på et ganske høyt nivå.

Blogglisten hits