Kategorier
Høye innlegg Internasjonal fotball

Pepper til Pepe

I går kveld var jeg en lykkelig fotballgal mann. At mitt lag Real Madrid sikret seg sitt trofé nr. 11 på straffespark var helt fantastisk. Jeg har forøvrig aldri sett så bra straffer tidligere i en finale, bortsett fra det som gikk i stolpen. To meget solide lag gjorde opp om tittelen i det som kan regnes som Bingo. En slik avgjørelse er synd, men straffer er som kjent siste utvei når det er likt etter ekstraomganger. Uansett hvor glad jeg er for trofeet er det en ting jeg skammer meg over. Det er oppførselen til vår spiller nr. 3, Pepe.

Historisk tullebukk
Jeg er som kjent svært glad i Real Madrid og har fulgt laget siden 1986. På alle disse årene har jeg aldri sett en så stor tullebukk som Pepe. Han har gjort så mange ting som ikke hører hjemme på en fotballbane og har også fått karantener for mye. Dersom man hadde satt et kamera på han over 90 minutter ville man ha sett mange ufine knep som han bevisst bruker som taktikk. Han er en veldig god forsvarer og burde ha ryddet greit opp uten å ty til ulovligheter. Å ha han på banen i viktige kamper er ren gambling fordi man lett kan stå igjen med 10 spillere. I går burde han hatt flere kort enn det ene gule, på grunn av usmakelig oppførsel. En slik spiller mener jeg skader klubbens omdømme og setter resultatene til laget i en helt gal lys. Historisk sett er dette en spiller som har vunnet mye, men han har etter min mening gjort så mye negativt at klubben nå må reagere. Det er så mange episoder å ta av at nok bør være nok. Noen eksempler kan du finne i videoen nederst i inlegget.

Gårsdagens kamp56_clatt_1622537a

I går var en slik kveld da Pepe har et spenningsnivå i kroppen som påvirker han negativt. Skuespillet hans står knappest til et terningkast 1 og han forsøker å påvirke dommeren på en komisk dårlig måte. I går synes jeg dommeren Mark Clattenburg var tålmodig, men han fikk også satt en spotlight på Pepe sitt tull på en god måte. Han sto bare å så på en patetisk spiller som rullet seg rundt i gresset og med en mine i ansiktet som indikerte at dette var noe forbaska surr. Han kunne godt ha trukket opp det gule og det røde kortet, men synes kanskje ikke det heller var verdt bryet?

I det 74 minuttet klappet Felipe Luis han vennskapelig på kinnet. Det var tydeligvis så vondt og føltes tydelig som at han fikk en finger i øyet. Smertene ilte igjennom kroppen hans… Episoden med Carrasco var også av en slik karakter at man burde kastet han inn i dusjen. Å forsøke å filme på seg gule kort hos motstanderen burde straffes hardere enn det gjør.

Straffen må være hard
Presidenten i Real Madrid og styret må nå takke Pepe for innsatsen i klubben og sende han ut av Bernabeu. Han er nå 33 år gammel og er uansett ikke en spiller man skal ha med seg videre inn i fremtiden. Det er nok tull nå. Karrièren i Madrid bør være over!

Arvtageren
På benken i år har nok en gang en av verdens beste stoppere sittet. Den unge franske stopperen Raphael Varane er utvilsomt bedre enn Pepe på mange områder, deriblant en gentleman som ikke behøver å ty til ulovligheter. Han hamler opp med de aller fleste bare ved å være en god fotballspiller. Jeg håper at det finnes nok smarte folk i Real Madrid til å kunne se at det er han som forsvaret må bygges rundt i fremtiden.

Hala Madrid!

Blogglisten hits