Kategorier
Internasjonal fotball

Real Madrid – Barcelona 3-1

For en fantastisk kamp vi var vitne til i går!

Det er alltid gøy å se spillere med et så høyt individuelt nivå spille kamper og når samhandlingen også fungerer er det magisk. Noen ting slår meg etter kampen og det er at Barcelona har en del utfordringer. Perioden med Guardiola er over og jeg tror at de sliter med å tilpasse seg ny spillestil og et lag der flere spillere muligens har gått ut på dato. Det er sjelden jeg ser et så temposvakt Barca lag! Pique vet vi sliter med tempoet, men at Xavi og Iniesta er så lite involvert er nok mer urovekkende for klubben.

På Madrids side ser det veldig bra ut. Samspillet sitter og de var flere hakk vassere enn Barca i går. Bevegelser, linken mellom spillerne og måten de arbeider samlet på gjennom 90 minutter imponerer meg. Jeg skrev før kamp i går om at Luca Modric kom til å bli banens gigant og der tror jeg alle er enige. Både defensivt og offensivt brilliant!

Alle som er glade i fotball gleder seg nok til neste kamp mellom disse lagene. Da tror jeg at Barcelona har justert en god del på lag og taktikk.