Kategorier
Høye innlegg

Ronaldos sønn får ikke velge selv

Det er ikke enkelt å være sønn av en fotballstjerne. Cristiano Ronaldo Jr. får ikke lov til å bli keeper, skal vi tro en fersk artikkel publisert på nettstedet GOAL.

I filmen om Ronaldo som kom tidligere i år ser vi en scene der fotballstjerna ser på fotball sammen med sønnen sin. Når han sier at han har lyst til å bli keeper, blir faren oppgitt. Nå skal han ha uttalt noe lignende på nytt. Jeg føler en trang for å kommentere…

Artikkelen finner du her.

Ronaldo mener at sønnen har like gode fysiske egenskaper som han selv og at han vil presse han litt til å begynne å spille fotball. Han har allikevel døren på gløtt for at han kan velge noe annet, noe som er positivt. Det som gjør meg irritert er at Ronaldo Jr. ikke får lov til å bli keeper, noe han selv ønsker. Dette temaet har jeg skrevet mye om og det er en kampsak som jeg ikke vil gi meg på. La ungene selv bestemme hvor man har lyst til å spille. Selv om faren er en av tidenes beste målscorere så betyr ikke det at alle etterkommere må være spiss eller kantspiller.

Vi får håpe at Ronaldo tar til fornuften og lar sønnen få bestemme selv når de komme noen år frem i tid. Dersom sønnen har samme fotball forståelse som sin far, vil han kunne lese spissene enkelt og bli en bra keeper. Jeg vil tro at Ronaldo blir like stolt uansett posisjon på banen han vil spille.

-Fotballhue-
Blogglisten hits