Kategorier
Høye innlegg

Steven Gerrard legger opp

Da er det slutt for en av tidenes mest lojale og sympatiske fotballspillere. Steven Gerrard legger opp og ser tilbake på et fantastisk fotballiv. Uansett hvilket lag man måtte holde med, er Gerrard en spiller de fleste har stor respekt for.

Lojalitetfotballhue_steven-gerrard
Han kommer fra Liverpool og har spilt for klubben i hele sin profesjonelle karrière. Hans siste år i LA Galaxy kan vel sees mer på som et lite eventyr enn sportslig satsing. Da han debuterte for Liverpool, med et utseende som en konfirmant, markerte han seg med en gang. Det var aldri på tale å skifte ut den røde drakta si, eller hjembyen. Ihvertfall ikke som vi vet om. At tilbudene har vært der for en spiller som han er det liten tvil om. Penger i banken kunne han ha fått mer av andre steder. Å vinne titler for andre enn Liverpool virker å ha vært lite lystbetont for denne Scouseren. Han vil for all tid bli omtalt som Captain Fantastic!

Brilliant på midtbanen
Som midtbanespiller har han vært helt i verdensklasse. Jeg observerte han i kamp på Anfield for noen år tilbake og ble imponert. Å være så plassering sterk som han er helt ubegripelig. Tro meg! Det er bare bittelitt man ser på TV når det gjelder gode fotballspillere. Det de gjør uten ball og den tryggheten de bidrar med innad i laget er uvurderlig. Steven Gerrard passes for Fourty Yards, runger utover Anfield selv om han sitter på den andre siden av jordkloden. Det sier litt om hans status i klubben, noe som ikke vil avta før om noen generasjoner. Hans langpasninger var noe av det råeste jeg har sett på en fotballbane. Strak fot og med en presisjon de fleste bare kan drømme om. Det er ikke alltid at gode midtbanespillere er målfarlige, men det var Steven Gerrard. Langskuddene var av ypperste klasse! Faktisk helt sjuke…

Jeg tar av meg hatten og takker for fantastiske øyeblikk. Steven Gerrard er nok ikke ferdig med fotballen. Det finnes nok en jobb for han innen fotball, men ikke forvent at han vil jobbe for en annen klubb enn Liverpool FC.

Sjekk ut noen herlige pasninger:

Her er et knippe Gerrard scoringer som du kan kose deg med:

-Fotballhue-

Blogglisten hits