Kategorier
Høye innlegg

Tilleggstid starter opp i dag

Bare en time igjen før det hele starter opp. Tilleggstid er et prosjekt jeg har startet opp for å hjelpe unge spillere som har behov for å føle mer mestring og lære teknikk i et rolig og hyggelig miljø.

Opplegget

Den første økta vil bestå av leke øvelser med ball. I tillegg blir det mye utstyr som dras utover i hallen. Kjegler, baller, porter, tau, hoppestrikker, vil tas i bruk for å få til en morsom treningsøkt.

Alle øvelser legges opp til at hver spiller har kontoll over sin egen ball, uten å ta hensyn til de andre. Dette er viktig for å få frem effekten av å få til noe på egne vegne. Små steg kan føles enorme for barn som er vent til å spille mot andre som er gode. Jeg vil forsterke selvfølelsen gjennom hyppige positive tilbakemeldinger.

Flere økter planlegges

Selv om du kanskje ikke fikk tid til å bli med på den aller første økta, vil det settes opp nye økter inne i Cageball hallen i Nydalen. Følg med her på Fotballhue for en oppdatert aktivitets kalender.

Det planlegges også ulike temasamlinger som kommer til å bli spennende for alle spillere. Her er det bare å holde seg informert hele veien.

-Fotballhue-

Blogglisten hits