Kategorier
Høye innlegg

TINE Fotballskole – Avslutning

En uke med høy aktivitet går så utrolig fort. I dag ble Tine Fotballskole avsluttet med en stor fotballfestival med mange kamper over hele feltet. Innsatsen var stor og nye triks ble vist frem ute på banen. Nok en gang viste værgudene seg fra sin beste side og det ble en vidunderlig dag utendørs. Tenk at det er et helt år til neste gang…

Tidenes fotballskole20160819_143055
Jeg har skrevet tidligere at vi har satt ny rekord i antall påmeldinger. Det som ennå ikke er sagt er at årets fotballskole går inn som tidenes mest vellykkede. Begrunnelsen for dette er all forarbeidet som klaffer med gjennomføringen, våkne instruktører, tidsskjema som holder, passe slitsomt og mange artige avbrekk, været, problemløsning underveis etc etc.. Som hovedansvarlig for alle instruktørene, spillerne og gjennomføring fra a-å, er jeg ganske stolt over å ha dratt i land dette sirkuset. Det gir også en herlig motivasjon til å gå løs på neste års fotballskole og der forbedringene allerede er påtenkt. Dette var slitsomt, men moro. I kveld er det beina på bordet…

Pølsefest
I dag ble det grillet OG spist over 500 pølser. Et helt vanvittig antall! Det var ikke en eneste pølse igjen på fatene. Spillere og trenere hadde gode og runde mager i etterkant. Smilet sto fra øre til øre. De fleste spiste mer enn to pølser til lunsj og ladet skikkelig opp til finishen. På flere av banene skulle det spilles spennende finalekamper, og da er det greit med pølser i forkant. Rundt 140 barn flakset omkring med pølse og LITAGO i hånda ute på plassen foran klubbhuset. Attpåtil dundret det ut en barnehage fra skogen slik at det ble rene 17 mai stemningen hos oss.

Award Show20160819_101459
Under avslutningen ble det et aldri så lite Award Show. Vi hadde flere utmerkelser som skulle deles ut til noen som fortjente de. Noe av prisene som ble delt ut var: Ukens trenere, Ukens kompispris, Ukens progresjonspris og Fair-Play prisen. Foreldre og spillere klappet frem de heldige vinnerne. Alle fikk også komme frem til stor applaus for å motta diplom og drikkeflaske med klubblogo på, som takk for super innsats under hele uken. Ingen gikk avgårde før alle hadde høstet jubel noe som satt en enda hyggeligere ramme rundt avslutningen. Da ungene gikk avgårde var det mange av de som måtte gi trenerne sine en god klem. Det var veldig hyggelig å se.

Utvask og rydding
Trenerne var dyktig slitne etter denne uken, men vi er ikke ferdige før alt er klargjort og alle spor etter fotballskolen er borte. En iherdig innsats fra alle mann førte til at vi kun brukte 30 minutter på å gjøre alt rent og pent i alle garderober. Med litt muskelkraft klarte vi å få alle søppelposer i søppelkasser uten at lokket spratt opp. Da blir nemlig kun skjærene og måkene glade. For noen ble det et første møte med gulvvask, noe som var gøy å se på, men dette mestret de meget bra på få minutter. Det er helt utrolig hva man lærer på en uke som fotballskolearbeider. Jeg avsluttet det hele med å gi alle sammen en skriftlig attest for arbeidet de har utført. De fikk også noen fine ord om den gode jobben de har utført. Man skal aldri prioritere bort ungdom i arbeidslivet. De er solide resurser og med rett veiledning og dirigering blir det flinke på kort tid. Det er også hyggelig å bli kjent med spillerne i klubben på denne måten.

Takk til alle som har lest innleggene om fotballskolen denne uken. Neste år satser vi på ny fotballskole.

-Fotballhue-
Blogglisten hits