Kategorier
Høye innlegg

TINE Fotballskole blogg – uke 33

Det er igjen klart for å ta på seg TINE Fotballskole drakta. En ny uke med fotballtrening for unge og håpefulle barn er et døgn unna. Denne uken er det rundt 140 barn som skal trenes og det kommer til å koke ute på feltet. Det er utrolig gøy å være sammen med så mange ivrige spillere over en hel uke. Her blir det nye trikserekorder, mestring og utfordring, latter og galskap. Også denne siste uken av årets fotballskole kan du lese om her på Fotballhue.

ForarbeidetTreningsøkter 2016_Tine Fotballskole_33
Det er ikke bare å åpne dørene klokken 8:30 mandag morgen og tro at alt skal ordne seg på sparket. Allerede i februar startet jeg med arbeidet rundt fotballskolen. Mye ble gjort i den første uken av TINE Fotballskole, men med 100 flere barn den kommende uken er det mye mer som må gjøres. Vi har en pappeske full av fotballer uten luft, sekker som skal pakkes med trøye, garderober skal merkes med årstrinn, matpakkekurver skal merkes, vester skal fordeles med ulike farger, 140 diplomer skal skrives. Jeg kunne holdt på å skrive mye lenger. På vår fotballskole har vi vaffelonsdag og pølsefredag. Det skal stekes over 300 vafler og nesten 500 pølser. Helt vanvittig!

Treningsopplegget
Den første uken av fotballskolen var det ikke så mange som deltok. Da kunne vil ha et litt annet opplegg. Nå må alt bygges om og gjøres klart for at alle disse spillerne skal få et skikkelig bra og tett program. Øvelser må skiftes ut og det må tenkes nytt i forhold til avslutnings turneringen på fredag. Det må deles opp i aldersgrupper og ikke mix-lag som i den første uka. Her får både jeg og instruktørene noe å jobbe med de kommende dagene. Det blir mye ball og mange øvelser som går på spill. Det er dette spillerne liker best, men vi har også den kommende uken dagstemaer som vi skal fokusere på. Det blir mye læring i forhold til de tingene vi har fokus på den enkelte dagen.

Følg med på Tine Fotballskole bloggen for uke 33!

-Fotballhue-

Blogglisten hits