Kategorier
Høye innlegg

TINE Fotballskole – Fredag

Da var den siste dagen av TINE Fotballskole for lengst unnagjort. Jeg tenkte å legge ut dette innlegget i går, men gikk på en bløthjertet smell. Jeg synes at ungdommene som jobbet under fotballskolen gjorde en så god jobb, at jeg påtok meg ansvaret for å rydde og vaske garderobene selv. Det tok sin tid kan du si…

EM for klubblag20160701_141249
Det var veldig mange spillere som gledet seg enormt til denne siste dagen på TINE Fotballskole. Vi skulle spille EM turnering og ingen visste hvem de skulle spille sammen med. Instruktørene hadde gjort en meget god jobb med å fordele jevne lag. Det er en suksessfaktor i en slik type turnering vi arrangerte for barna. Flere baner er satt opp etter hverandre. Vinneren av kampen på 1 x 8 minutter tar ferden mot den høyre banen, mens taperen går til venstre. Ved uavgjort blir det stein-saks-papir. I løpet av dagen vil lagene få en differensiert motstand og føle både mestring og utfordring om hverandre. Det var oppskriftsmessig noen meget slitne føtter mot slutten av dagen.20160701_125129

Det var gøy å se at et av lagene kom seg helt til banen lengst til høyre ved å ha vunnet 4 stein-saks-papir på rad. Dette laget klarte også kunststykket å bli værende på denne banen helt til finalen, men tapte 2-1. Det ble en innmari kul finale med mange tekniske finesser og der de aller yngste også ble delaktig i spillet. Alle finalistene fikk en is hver for fremragende innsats og vinnerne ble hyllet av alle deltakerne og overrakt en liten medalje.

Premiedryss
Det var ikke bare EM-finalistene som gikk avgårde med en liten premie. Vi har i god tradisjon ulike utmerkelser som skal presenteres. FairPlay prisen går til en spiller som har utmerket seg med god oppførsel, fremmet rettferdighet, tatt ansvar for utstyr og ellers bidratt til å få god stemning i gruppa. Progresjons-prisen går til en spiller som har gjort store fremskritt under uken. Vi har i tillegg Kompis-prisen, der kriteriene går på å være grei og snill mot alle rundt seg. Ukens trenerteam fikk også et velfortjent diplom for dette.

Grillfest20160701_113837
Hver fredag under fotballskolen er det grillfest. Et hav av pølser grilles og spillerne kjenner lukten langt bort på banen. Likeledes hører vi rumlingen fra alle magene helt bort til grillplassen. Jeg tror rekorden for antall pølser fortært var på svimlende 8 grillpølser. At det er mulig for barn å spise så mange er helt utrolig når jeg selv kun er i stand til å klare toppen 4 stk. Stemningen var helt topp! Kombinasjonen mellom sjokomelk og pølser var helt super… Det er ellers artig å se ketchup og sennep vanene til folk. Tur-retur, sikksakk og buer er hyppig brukte mønster. Sånt betyr noe!

En liten hvilepause
Nå blir det noen uker med helt ro. Batteriene hos en ildsjel er flate, men med mange gode minner fra vårsesongen og den første uken med TINE Fotballskole. Uke 33 starter fotballskolen på nytt og da tredobler vi i antall spillere. Det blir litt av et eventyr. Sommeren skal ellers brukes til å skrive litt her på fotballhue, men 22 juli setter jeg kursen mot Dana Cup.

-Fotballhue-

Blogglisten hits